Szimpla kert - Romkocsmák Budapesten
Szimpla kert
Szimpla kert
VII., Kazinczy u. 14.
H-V:12 - 03
+36 1 3524198

A Szimpla kert a pesti romkocsmák úttörője, igazi trenddiktáló, kulthely. Kétségkívül a legismertebb a helyiek és a turisták körében egyaránt.

Egy kis Szimpla-történelem: 2001 a kezdetek éve; a Kertész utcai kis Szimpla után születik meg a romkocsmák hőskorában a Szimpla kert a Király utcában. A kis Szimpla 2004/2005-ben az egykori Tőzraktér helyén üzemelt, a Szimpla kert pedig 2004 óta a Kazinczy utca 14-ben mőködik.

Bárhol is legyen, a Szimpla kert egyedi atmoszférája mindig rabul ejt - mostani kedvencünk a Trabantból kialakított asztal. Mi sem bizonyítja jobban, mint a Lonely Planet közönségszavazása , amelyen a Szimpla kert lett a világ harmadik legjobb bárja! A programkínálat éppoly sokszínő és egyedi, mint a hangulat;a saját forgalmazású filmekkel mőködő kertmozi, filmfesztiválok és kiállítások békésen megférnek a biciklis vásárokkal, vagy a megőrzésre, gyógyításra otthagyott szobanövényekkel. Ha repetáznál, figyelmedbe ajánljuk a Szimpla-hálózat többi tagját: a Kertész utcai Szimpla kávézót vagy Berlinben a Szimpla kávézót és a Badehaus Szimpla Musiksalont.
Programajánló