Liebling - Romkocsmák Budapesten
Liebling
Liebling
VII., Akácfa utca 51.
H-CS: 16:00-1:00; P-SZ: 16:00-4:00; V:16:00-1:00
+36 1 783 8820

Mi is olyan  pestiek vagyunk, akinek a lakásához nem tartozik erkély, terasz, vagy legalább  egy nyúlfarknyi kiülő - ezért az első melegebb napsugarak megjelenésével  ábrándozni kezdünk, ha lenne, egy akkora teraszunk, ahol elfér pár színes szék és összecsukható asztalka, a korlátra  vadszőlő fut fel, a falról pufók puttók néznek le ránk, lágy bárzene szól, a jeges vödörből fehérbor vagy pezsgő kandikál ki, mi pedig különböző kencéket falatozunk, ropogós zöldségekkel.

 
....és ezen a ponton térünk magunkhoz és megyünk a hetedik kerületi Lieblingbe.
 
A Fogasház szomszédságában található terasz ugyanis pontosan olyan, mint álmaink tetőterasza  - annyira barátságos és hívogató, hogy azt se bánjuk, ha osztozni kell rajta más vendégekkel. Kiválóan alkalmas baráti beszélgetésekre, fellélegezni a nagy kánikulában, iszogatni egyet a hétvégi bulik előtt - aki szintén osztja a lelkesedésünket, szavazzon a Lieblingre a Terasz Budapest 2015 versenyen.
Az se baj, ha a társaság egyik fele boros, a másik inkább töményt inna  - a bor,  whiskey, vodka és rum kínálatuk egyaránt impozáns. 
 
A Lieblingről  a hideg beköszöntével sem kell lemondanunk - a faborítású csigalépcsőn lesétálva és a földszintre különböző színű és szintű fakockák és kellemesen kopott falak fogadnak - nem is gondolnánk, hogy ez a pár négyzetméter a Fogasház félreeső ruhatára volt egykoron. Majd ha eljön a hűvös-nyálkás november, eljövünk újra, beülünk a meleg fényt árasztó lámpák alá.Programajánló