Doboz - Romkocsmák Budapesten
Doboz
Doboz
VII., Klauzál utca 10.
K-SZ: 17.00 - 6.00
+36 20 449 4801

 

Azoknak, akiknek a bulinegyed egyenlő a Kazinczy utcával és annak ötven méteres körzetével, eláruljuk: érdemes kissé tovább is merészkedni, a hetedik kerület berkein belül - mondjuk a Klauzál utcáig.

A Doboz - udvarán a névadó piros doboz-konstrukcióval és Szőke Miklós Gábor világító szemű King Kong szobrával - az egyik legtrendibb enteriőrt tudhatja magáénak a hetedik kerületi romkocsmaélet amúgy sem fantáziátlan színterén. A majd 1000 négyzetméteres, közel 1500 embert befogadni képes szórakoztató komplexum minden centiméterét igényesen rendezték be – ennek megfelelően a Doboz prémium romkocsmaként aposztrofálja magát. 
 
A fentebb említett Szőke Miklós Gábor így nemcsak az udvari központi installáció, hanem a homlokzat és a központi bár dekorációjáért is felelt, a Doboz ikonikus logóját, az ismert grafikus, Laki Eszter tervezte, aki több belvárosi szórakozóhely arculatának kialakításában vett már részt. Az italkínálat akkora, hogy nekünk legalábbis bártender kéne a megfelelő nedű kiválasztásához.
 
Az egykori bérház belső tereiben mindenki megtalálhatja a kedvére valót, vagy akár önálló házibulit is rendezhet az erre kialakított helyiségben. 
 
Viszont a spontán bulizni vágyók tartsák észben a hely dress code-ját! Annak sem kell aggódnia, aki megéhezik szórakozás közben - a grillbár kínálata lefedi a pesti éjszaka aktuális kedvenceit, a hotdogtól a quasedillán át a hamburgerig.Programajánló