Púder - Romkocsmák Budapesten
Púder
Púder
IX., Ráday u. 8.
H-CS: 12-1; P-SZ:12-2; V:12-01
+36 1 210 71 68
Babos Zsili Bertalan kortárs képzőmővész, romkocsma dekoratőr és fiatal képzőmővészekből álló csapata a Szatyor, a Csak Art Bar és a Csendes után a Ráday kultuccába is betette a lábát; jó érzékkel rögtön a Michelin-csillagos Costes melletti helyből alakítottak ki kultúrkocsmát.


A kultúrtérként funkcionáló kocsmasarok az utóbbi évek fellángolása a romkocsma vonalon, de a Púder Bárszínház komolyan veszi saját misszióját. A közelmúltban ért véget irodalmi csendesülős sorozatuk, a Fiatal írók Szövetségével közösen szervezett Prózazárás, a falakon időszakos kiállítások képei váltják egymást. A DJ pultok mögött a Fúzió Rádió rezidensei bukkannak fel időről időre, színházi vonalon pedig a Lakmusz Csoport.

A Púder Bárszínház designja ismerős lehet a már említett helyekből, itt sem hiányoznak a szürreális montázsok és szobrok, az elengedhetetlen ütött-kopott, színes székek és asztalok.

A Púder tágra nyitott ablakokkal, kiülős résszel várja a nyári szezont, honlapon csekkolható étlappal az éheseket. Körbenézni odabent pedig otthon a fotelból is lehet: csak nyissuk meg a gömbpanorámás képek egyikét és pörögjünk!

A képeket Busák Péter készítette, köszönjük a Púder Bárnak, hogy a fotókat rendelkezésünkre bocsátotta.Programajánló