Corvin tető - Romkocsmák Budapesten
Corvin tető
Corvin tető
VIII., Blaha Lujza tér 1-2
SZERDA-SZOM: 21.00-06.00
+36 20 77 22 984

Ha nem utaztál még liftesfiú vezette áruházi lifttel egy láda rövidital és sör társaságában, vagy nem jártál a néhai „szocreál Corvináruház” épületének eredeti (graffitikkel és matricákkal sűrűn tűzdelt) lépcsőin, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy fest egymás mellett a Kaisers logója és a Szabadság-szobor, akkor a Corvin tetőt neked találták ki.A nyári szezonban reggelig nyitva tartó hatalmas tetőteraszról egyedülálló kilátás nyílik a környező háztetőkre, neonreklámokra és folyton építkező óriásdarukra valamint a budai hegyekre. Ősztől tavaszig egy szinttel lejjebb, fedett térben, a 80-as évek szín-és formavilágát idéző, vörös fényben úszó belső terek kínálnak helyet a kikapcsolódásra-és ekkor még nem is szóltunk az elektronikus zenei kínálatról, ami a Corvin tető nagy erőssége.

Keddenként fellép a hazai reagge-dancehall élet üde színfoltja az Irie Maffia, immár klasszikussá érett Rewind sorozat (többek között a Trafóból és a West Balkánból ismert Palotai és Cadik párossal), de ne hagyjuk ki a felsorolásból a hazai minimáltechno prominens fellépőit.

Retrobolond, valamint egyedi darabokat kereső vásárlóknak ajánljuk a Társalgó koktélbárban működő boltot, ahol hazai divattervezők ruhái és Corvin tetős szuvenírek egyaránt találhatók. A fenntartható fejlődés és a turkálás megszállottjai a cserealapon működő turkálás (amennyit viszel, annyit hozol) során tehetnek szer új darabokra, és itt rendezhetsz zártkörű mulatságokat is.

Köszönjük a Corvin tetőnek, hogy a fotókat rendelkezésünkre bocsátotta.
Programajánló