Gondozó kert - Romkocsmák Budapesten
Gondozó kert
Gondozó kert
VIII., Vajdahunyad u. 4.
H-V:13-02
+36 30 619 5447

Mivel a Tőzraktérben - az ismert okok miatt - jó ideje nincs lehetőség vendéglátóipari egység mőködtetésére, az ottani csaposok a nyolcadik kerületben találtak maguknak újabb udvart és munkát. Ez a hely a Gondozó kert, ami a Vajdahunyad utcában, a Nagykörúton túl található.


A körülmények nem nevezhetők idillinek - szemközt egy hajléktalanszálló,(ez az épület pedig szociális gondozó volt ezt megelőzően) a szomszédok miatt nem lehet csutkára tekerni a zenét, ezek viszont ne riasszanak vissza senkit, hiszen a látványért és a bensőséges hangulatért megéri elzarándokolni ide.

A borostyánnal befuttatott tőzfalat fényfestés díszíti (nekünk beugrott a látványról a hajdani Corvin mozi mögötti WB) és lesz majd egy kis halastó is. (Meg youth hostel az emeleten, koncertterem a hangárban). De ami már most is van, az a csocsó, jazz koncertek csütörtökönként, DJ-k pénteken is szombaton.

Vállalkozó kedvőeknek pedig érdemes kipróbálni a Gondozó kertben mőködő "paraparkot" - a jéték lényege, hogy egy három-négy fős társaságnak egy óra alatt kell különböző rejtvények megoldásával kijutni egy bezárt pincehelyiségből, mintha egy számítógépes játékot játszanánk, csak itt élőben lehet a borzongásokat átélni...
Programajánló