Kuplung - Romkocsmák Budapesten
Kuplung
Kuplung
VI., Király u. 46.
H-SZ: 15-03; CS:15-04; P:15-05; SZ: 16-05; V:18-03
+36307553527
A Kuplung receptje: végy egy csarnokot Pest egyik feltörekvő utcájában; vesd különböző mővészeti csoportok elibé, hogy napközben alkossanak, estére programot szolgáltassanak; rakj le két pultot, meg sörpadokat és néhány kerti széket és figyeld, ahogy mindez beindul és töretlenül mőködik. 2004. óta.
Azóta eltelt 6 év, és a Király utca az egyik legizgalmasabb pesti utcává nőtte ki magát, ahol lépten-nyomon a kortárs mővészet képviselőibe botlunk. Ebbe az irányvonalba remekül illeszkedik a Kuplung, mely ideális arra, hogy jártunkban-keltünkben megigyunk egy jó kávét, meccset nézzünk, vagy a képernyő helyett a graffitiken legeltessük a szemünket, miközben lelkesen lapozgatjuk a programajánlót – ahol Kuplung nevével éppúgy összefuthatunk a party rovatban, mint a filmvetítéseknél, vagy a színházi előadásoknál, a kiállításokról nem is beszélve.

Bár az idők folyamán design változott és a külső részt is téliesítették, a kultúra és a kocsmázás találkozása éppoly gyümölcsöző, mint a nyitás idején. Személyes fogyasztásra ajánljuk!


Programajánló