Bezárt a Mumus! - Romkocsmák Budapesten

2010. november 28-án, vasárnap reggel sokunk bánatára bezárt a Mumus, a hetedik kerület népszerő romkocsmája. Mőködését három napos non-stop bulival, "idd ki a házat" italakcióval fejezte be, amely vasárnap reggel 7-ig tartott, a Mumusban rendszeresen fellépő dj-kkel és meglepetés vendégekkel.

A hirtelen bezárás oka, hogy a Mumus feje fölött eladták a bérleti jogot, a hely bontása már vasárnap reggel megkezdődik, tudta meg, a Moha Online .

A Mumus helyét azóta a teljes dizájnváltáson átesett Lokál Kávézó és Bár vette át, a kerthelyiség még nem nyitott meg, a nyitás tervezett időpontja 2011. május vége.

A Mumusban azt szerettük, hogy nem akart több lenni egy ROMKOCSMÁNÁL (az összetett szó mindkét felére egyforma hangsúlyt fektetve) és ezt hiánytalanul be is váltotta.

Semmi fakszni, csak ami bevált 2004-ben, a régi Mumusnál; a romokat épp annyira takarították el a lepukkantan is szépséges házból, hogy le lehessen rakni a lomtalanítás-újrahasznosítás hangulatú berendezést; visszatértek a hordók, mint emlékezetes dekorelemek. Volt itt hely mővészeti megnyilvánulásoknak, de a legfontosabb mégis a zene, a tánc, a sör és egyre több külföldi betérő.

Reméljük, nekik is hiányozni fog...