Super8
Super8
VIII., Kőfaragó u. 8
H:ZÁRVA; K:16-02; SZER-SZOM:16-04
+ 36 20 452 4445

Egy éve arról írtunk, hogy a nyolcadik kerület lassan, de biztosan zárkózik fel a hetedik mellé romkocsma vonalon; teszteltük az árnyas Gondozó kertet és sok kellemes órát töltöttünk a Mixartban. Ez utóbbi sajnos nem nyitott meg, de az idei nyáron is érdemes lesz figyelni a nyóckerre!A Gutenberg téren utoljára akkor jártunk sőrőn, amikor szanálták a kerületi Szabó Ervin könyvtárak fölös állományát és olcsó volt az irodalom, de idén újra visszatérünk - első körben a Super8 miatt!

A Super8 ambíciója, hogy a családos (rom)kocsmázók helyet biztosítson: tengernyi kavics, óriás zsiráf és egy beígért játszósarok garantálja, hogy a szülők nyugodtan megihassanak egy pohár sört (a hétker kertjeivel ellentétben itt attól sem kell félni, hogy a kisded kirohan az utcára, mert a kerthelyiség az épület mögött található).

De tévedés azt hinni, hogy a Super8 egy romkocsmába oltott gyerekmegőrző; békésen megfér itt a éjszakai mulatók hada a civil aktivistákkal, no meg az EB-t nézőkkel, az estéket pedig dj-szettekk hallgatásával üthetjük el a Super8-ban.

Maga az épület pedig további meglepetéseket tartogat; a sajátos dekorációk, kicsit Alíz csodaországára hajazó enteriőrök várják az újra fogékony látogatókat.

Mi pedig vevők vagyunk minden újra; irány a 8!
Galéria
Programajánló